Nzyma

Nzyma is een additionele plantenvoeding. Nzyma verhoogt de mineralenopname en bevordert de biologische beschikbaarheid van mineralen zoals zink, calcium, magnesium en ijzer. Nzyma fungeert als hulpmiddel bij het proces van het omzetten van mineralen in direct opneembare voeding voor de plant.

Wanneer Nzyma door uw reguliere sproeiproces wordt toegediend zullen uw planten profiteren van:

  • Betere opname beschikbare voeding.
  • Sterkere groei.
  • Minder stress gevoelig.
  • Beter vertakt wortelgestel.

House of Inventions

House of Inventions BV (HOI) is een bedrijf dat producten ontwikkelt voor de gezondheid en welzijn van mensen, dieren en planten in de breedste zin van het woord.

Binnen HOI is heel veel kennis op het gebied van de veredeling van groentegewassen, met als specialiteiten, tomaten, paprika’s en pepertjes. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van natuurlijke spuitmiddelen die wij inzetten voor betere groei van de planten en tevens als natuurlijke bestrijdingsmiddelen, zoals virussen, bacterien, Witte vlieg, meeldauw, thrips en luis.

Hoi is een zijn zeer innovatief bedrijf met een compleet eigen denkwijze. Wij denken out of de box en ontwikkelen mooie nieuwe concepten en werken uitsluitend met natuurlijke middelen.

Tevens ontwikkelen en werken wij in opdracht van derden verschillende concepten/producten uit, en kunnen wij u wellicht ook verder helpen/ondersteunen bij het zoeken van mogelijke afzet partners binnen ons groot nationaal en internationaal netwerk.

Neem contact op

House of Inventions BV
Papierbaan 50f
9672BH Winschoten
Netherlands

Realisatie: Internet360.nl

Mail ons